Закон і Бізнес


Опубліковано зразки позовних заяв та заяв про видачу судових наказів


29.08.2018 12:03
124584

Зразки позовних заяв та заяв про видачу судових наказів підготовлені працівниками Зарічного районного суду м. Суми, які можна знайти на їх офіційному сайті у відповідному підрозділі.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі суду, на сайті був доданий новий підрозділ «Зразки позовних заяв та заяв про видачу судових наказів», в якому можна знайти зразки позовних заяв про: розірвання шлюбу, стягнення аліментів, скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності, визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням. Також там є зразки заяв про видачу судових наказів про: стягнення аліментів у твердій грошовій сумі та частці від доходу боржника; стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати.

Ознайомитися із ними можна за посиланням.

Проте, всі представлені на сайті зразки є лише прикладами для ознайомлення з формою та структурою документу. Жоден з цих прикладів не повинен подаватися до суду без змін. Кожна справа індивідуальна і потребує індивідуального підходу з урахуванням всіх юридично значимих нюансів.