Закон і Бізнес


Суд пішов у відпустку, бо працювати нікому


01.08.2018 17:21
6675

Старовижівський районний суд Волинської області в період з 1 по 21 серпня 2018 року не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі суду.

Суд призупинить роботу у зв’язку з вибуттям голови суду Олександра Назарука у відпустку та відрядження в місто Київ для проходження кваліфікаційного оцінювання.

За штатним розписом у суді — три посади судді, одна з яких є вакантною. У одного судді повноваження припинені у зв’язку з закінченням  п’ятирічного строку. На сьогодні в суді здійснює правосуддя лише один суддя О.Назарук.  

У зазначений період канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

За даних обставин цивільні та адміністративні справи будуть зберігатися у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення  згідно чинного законодавства будуть направлятися до інших судів Волинської області для  їх розгляду.