Закон і Бізнес


Як отримати статус адвоката в Іспанії розкажуть на міжнародному семінарі


01.08.2018 17:00
4080

6-7 вересня в Барселоні пройдуть семінари для адвокатів, присвячені діловій міграції в Іспанію, відкриттю і веденню бізнесу в Іспанії, оподаткуванню в Іспанії, юридичному супровіду угод з нерухомістю та отриманню статусу адвоката в Іспанії.


Навчання буде проходити в стінах Адвокатської Палати в м. Барселоні за адресою: Carrer de Mallorca, 283, 08037 Barcelona, повідомляє «ЗіБ» з посиланням на «CECJ».

Програма включає:

- Загальні питання з комерційного права Іспанії: відкриття власного бізнесу, одноосібно або в партнерстві, доступні форми здійснення підприємницької діяльності, питання супроводу бізнесу;

- Імміграція в Іспанію: оформлення довгострокової візи в Іспанію. Процес імміграції, отримання посвідки на проживання (без права на роботу і з правом на роботу) і отримання громадянства. Екстрадиція і депортація.

- Оподаткування в Іспанії: майнові податки для резидентів і нерезидентів Іспанії. Реєстрація платників податків. Податкова звітність та юридичні аспекти оподаткування осіб з громадянством іншої країни;

- Юридичний супровід угод з нерухомістю: правові аспекти угод з купівлі-продажу нерухомості. Реєстрація права власності на нерухоме майно. Особливості володіння майном нерезидентом. Практичні аспекти взаємодії з банками та кредитними організаціями Іспанії.

- Отримання статусу адвоката в Іспанії для іноземних адвокатів.

Після проходження навчання видається сертифікат про проходження курсу підвищення професійної кваліфікації.

Як записатися на програму і додаткова інформація за посиланням.