Закон і Бізнес


Адвокатам підготували курс Ради Європи про критерії прийнятності заяв до ЕСПЛ


27.06.2018 17:26
5195

Рада Європи вперше в Україні представляє новий провідний освітній курс Європейської програми навчання представників юридичних професій у сфері прав людини HELP «Критерії прийнятності заяв до Європейського суду з прав людини».


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі НААУ, 7 липня 2018 року Національною асоціацією адвокатів України спільно із Радою Європи буде проведено презентацію та перший тренінг за даною темою. Викладення курсу буде відкрито та проведено представниками Ради Європи, сертифікованими тренерами програми HELP та експертами Національної асоціації адвокатів України.

Тренінг відбудеться за адресою Вищої школа адвокатури НААУ: м. Київ, вул. Борисоглібська,3, 3 поверх.

Мова проведення заходу – українська.

Захід акредитовано Експертною радою з питань акредитації та сертифікації Національної асоціації адвокатів України, кожен учасник тренінгу зможе отримати сертифікати про підвищення кваліфікації за відповідну тривалість тренінгу. Учасники тренінгу також будуть підписані на даний онлайн та тренерський курси HELP, по успішному закінченню якого зможе отримати сертифікат Ради Європи.

До участі у заході запрошуються практикуючі адвокати з досвідом звернення до Європейського суду з прав людини. Кількість учасників – 25 осіб.

Реєстрація учасників проводиться до 4 липня 2018 року за посиланням.

Додаткова інформація – за посиланням.