Закон і Бізнес


В Україні стартував проект NextGen для молодих адвокатів


25.06.2018 17:52
4882

23 червня новий комітет НААУ NextGen організував перший великий захід — Young Lawyers Summer Gathering, який зібрав під одним дахом молодих адвокатів довкола цілей професійного зростання.


Презентація проекту проходила в Києві в приміщенні Bel Etage Concert Club, повідомляє кореспондент «ЗіБ».

Захід відбувався у невимушеній обстановці, кожному гостю вечірки  пропонувалися welcome drinks та легкі закуски.

Сценарій вечірки був розділений на коротку формальну частину, під час якої ініціативна група молодих адвокатів провела презентацію NextGen, та неформальну частину для нетворкінгу.

На початку заходу гостей чекала тематична фотосесія та відповідно фото на пам’ять про вечірку.

Також адвокатів чекала розважальна програма заходу, в яку входили виступи яскравих барабанщиків та столичного кавер-гурту, які запалювали гостей драйвом та веселим настроєм, а також різноманітні інтелектуальні та  творчі конкурси.

З вітальними словами виступили заступник голови НААУ, Ради адвокатів України Валентин Гвоздій, Голова Комітету з міжнародних зв’язків, голова Ради комітету НААУ NextGen Іван Гречківський та голова старийшин НААУ Галина Ковбасівська. Вони запросили молодь приєднуватися до проекту та побажали професійно зростати в сфері адвокатури.

За словами І. Гречківського, ідея створення даного проекту з’явилася три роки назад. Протягом трьох років він зі своїм колегою В. Гвоздієм  збирали іноземний досвід адвокатур, міжнародних проектів та молодіжних українських проектів заради втілення його в проект NextGen.

UNBA Next Gen направлений на підтримку ініціатив та потреб адвокатів до 35 років, їх інтеграцію в активне співтовариство і побудову діалогу з більш досвідченими адвокатами. Проект організовуватиме для молодих адвокатів академічні курси, тренінги та семінари, а також нетворкінги для розширення сфери професійних контактів.