Закон і Бізнес


У Німеччині пройде конкурс для молодих адвокатів Європи


25.06.2018 10:32
3866

Рада адвокатських та правничих товариств Європи оголосила конкурс для молодих адвокатів Європи, що пройде восени в Німеччині.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі Національної асоціації адвокатів України, конкурс відбудеться 6-7 вересня 2018 року у м. Трір, Німеччина.

Рада адвокатських та правничих товариств Європи (CCBE) вважає, що цей конкурс представляє прекрасну можливість для нових членів національних та регіональних адвокатур, які хочуть краще ознайомитись з функціонуванням європейського права.

Конкурс буде складатися з трьох раундів, в ході яких транснаціональні команди повинні продемонструвати свої юридичні вміння перед провідними адвокатами, що практикують європейське комерційне, кримінальне право, та захист прав людини.

CCBE — міжнародна неприбуткова організація, заснована 1960 року. «Голос правничої професії», який говорить від імені понад 1 мільйона адвокатів Європи, асоціацій адвокатів 45 країн. У грудні 2016 року Україна стала 11 членом ССВУ із статусом спостерігача.

ССВЕ є визнаним представником адвокатури у відносинах з інституціями ЄС та Радою Європи, міжнародними організаціями по всьому світу. Через співпрацю з Європарламентом та Єврокомісією організація має вплив на розробку законодавства про адвокатуру та кримінальне і корпоративне законодавство, надає інформацію про зміни процедур у Європейському суді та ЄСПЛ.