Закон і Бізнес


У Рівненському апеляційному господарському суді працює чемпіон України


22.06.2018 17:29
5057

Роман Новак, помічник судді Рівненського апеляційного господарського суду, взяв участь у IV Міжнародному паралімпійському чемпіонаті з легкої атлетики HANDISPORT OPEN PARIS 2018, який відбувся 14-15 червня 2018 року у Парижі.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі суду, серед 350 міжнародних спортсменів із більше як 30 країн світу, включаючи кращих паралімпійських медалістів, Роман Новак показав результат з метання спису 53,01 м. Виконання цього нормативу дало йому право на участь у Чемпіонаті Європи, який буде проходити у Берліні в кінці серпня цього року.

На минулорічному ІІІ Міжнародному паралімпійському чемпіонаті з легкої атлетики HANDISPORT OPEN PARIS-2017 у штовханні ядра Роман зайняв призове третє місце та був нагороджений бронзовою медаллю Чемпіонату.

Також Роман є чемпіоном України з легкої атлетики, у 2017 році він виборов дві з десяти золотих медалей і встановив рекорд України з штовхання ядра.

Роман працює в колективі з 2011 року та є помічником судді-спікера Інни Розізнаної.

З впевненістю можна сказати, що Р.Новак є гордістю Рівненського апеляційного господарського суду!

Адже котрий ще з судів може похизуватися наявністю у колективі чемпіона України!

Вітаємо, Романе, з твоїми новими рекордами! Нехай вони надають тобі оптимізму та впевненості у власних силах! Міцного здоров’я та нових подорожей світом!

HANDISPORT OPEN PARIS є турніром з легкої атлетики світового масштабу, організований Міжнародним параолімпійським комітетом (МПК). Він став одним із дев’яти етапів офіційних змагань у ланцюжку Чемпіонату МПК «WorldParaAthleticsGrandPrix» та дав Франції можливість подання заявки для проведення Олімпійських та Параолімпійських ігор у Парижі 2024 року, поряд з Дубаї (ОАЕ), Тунісо (Туніс), Сан - Пауло (Бразилія), Рієті (Італія), Темпе (США), Пекіном (Китай), Ноттвілом (Швейцарія ) і Берліном (Німеччина).