Закон і Бізнес


АПУ співпрацюватиме із Асоціацією суддів господарських судів


15.06.2018 17:01
3174

Асоціація правників України та Асоціація суддів господарських судів України уклали Меморандум про співробітництво, за яким, сторони планують обмін інформацією щодо проектів, розробку пропозицій для удосконалення процесуального законодавства, проведення спільних заходів, зустрічей, консультацій тощо.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі АПУ, підписали Меморандум Андрій Стельмащук, Президент АПУ, та Наталія Богацька, Голова Асоціація суддів господарських судів України.

Н.Богацька зазначила, що в першу чергу співпраця буде направлена на виявлення, обговорення проблемних питань застосування норм матеріального та процесуального законодавства та напрацювання єдиного бачення шляхів їх вирішення широким колом представників суддівської, правничої та наукової спільнот.

«До того ж, з метою реалізації поставлених Меморандумом цілей, наше співробітництво буде спрямовано на сприяння процесу підвищення рівня правової культури, розвитку юридичної професії, захисту прав і законних інтересів людини та захисту громадянського суспільства», — добавила Н.Богацька