Закон і Бізнес


У Данії пройде міжнародна Конференція з питань українських реформ


14.06.2018 17:32
3715

27 червня у Копенгагені пройде міжнародна Конференція з питань українських реформ (Ukraine Reform Conference), на якій обговорять результати впровадження реформ в Україні та окреслять план дій щодо наступних кроків.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі Міністерства закордонних справ Данії, міністр Андерс Самуельсен спільно з українським колегою міністром Павлом Клімкіном приймають у Копенгагені міжнародну Конференцію з питань реформ в Україні — «Рушій змін». Конференція продовжить успіх першої такої конференції, що відбулася в Лондоні минулого року.

У Конференції візьмуть участь міністри закордонних справ країн-членів ЄС, НАТО та країн «Великої сімки», а також представники високого рівня з міжнародних організацій. Конференція об’єднає міжнародне співтовариство разом з українським Урядом, представниками громадянського суспільства та приватного сектору. Це дасть можливість обговорити поточні результати впровадження реформ в Україні та окреслити план дій щодо наступних кроків, а також розвивати діалог та успішну співпрацю між міжнародними та українськими стейкхолдерами реформ.

Очікується, що близько п‘ятнадцяти міністрів закордонних справ різних країн візьмуть участь у конференції.

Ключові теми конференції: належне врядування (з фокусом на антикорупцію, реформу публічної адміністрації та децентралізацію) та економічне зростання (з фокусом на приватизацію і покращення бізнес-клімату).

Найповніша інформація про конференцію викладена тут.

Акредитація триває до 20 червня за посиланням.