Закон і Бізнес


В Києві обговорять правові механізми захисту від рейдерства


15.05.2018 08:50
2515

Комітет Асоціації адвокатів України з питань захисту бізнесу, активів та прав інвесторів 15 травня проводить круглий стіл «Закон про ТОВ: чи стане легше захищатись від рейдерства?».


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-служба ААУ.

Учасники круглого столу обговорять які саме важелі для захисту бізнесу надає новий закон та на які аспекти захисту підприємств слід звернути особливу увагу з огляду на нове законодавство.

Модератором круглого столу є Олег Вдовичен, адвокат, керуючий партнер АО «Вдовичен та партнери», голова Комітету з питань захисту бізнесу, активів та прав інвесторів ААУ, член правління ААУ.

Захід відбудеться о 16:00 годині в прес-центрі Національної спілки журналістів України за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 27А, 2 поверх.

В рамках заходу планується розглянути наступні питання:

- головні аспекти нового Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» - на які зміни слід чекати бізнесу і як діяти адвокату;

- чи створює Закон України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» нові правові механізми захисту від рейдерста?

До участі в заході запрошені представники команди авторів законопроекту «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», заступник Міністра юстиції України з питань державної реєстрації О.Сукманова, директор Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністрества юстиції України В.Гайдук, заступник Бізнес-омбудсмена Ярослав Грегірчак, голова Комітету корпоративного та конкурсного права ААУ О.Перцова, молодший партнер, адвокат АО «Вдовичен та партнери» А. Молчанов, директор - державний реєстратор Харківської філії КП «Реєстрація нерухомості та бізнесу» Наталія Блага.