Закон і Бізнес


Адвокати з України перемогли на світовому чемпіонаті з футболу


14.05.2018 13:01
7609

В Іспанії 4 травня пройшов чемпіонат світу з футболу серед адвокатів Mundiavocat2018, перемогу на якому здобула команда KRBA Team UNBA.


Українську адвокатуру на цій масштабній міжнародній події представили адвокати Денис Агапов, Олександр Ткачук, Тарас Самборський, Дмитро Ржондковський, Костянтин Рибалко, Сергій Архангельський, Станіслав Клімов, Руслан Прилепа, Костянтин Кучевський, Юрій Мостовенко, Ростислав Сачок і Андрій Бузинний. Тренер команди — Валерій Директоренко.

Українська команда у фіналі виграла з рахунком 2:0 у адвокатів Белграду.

У півфіналі KRBA Team обіграла непростого суперника — команду бразильців.

В іграх однієї четвертої світового чемпіонату зустрілися дві українські команди - KRBA Team - UNBA та EVRIS-KYIVSHCHYNA, де KRBA отримала перемогу.

KRBA Team вдало почала свою участь у чемпіонаті, ставши лідером за підсумками відбіркових групових ігор. У груповому раунді суперниками українців стали команди Канади, Ірану та Беніну. В 1/8 KRBA виграла з рахунком 6:0 проти Алжиру.

Нагадаємо, на початку квітня KRBA Team стала переможцем Національного турніру з футболу «Кубок UNBA-2018» у Києві. Андрій Бузинний також став кращим воротарем національних змагань. За підсумками українського турніру НААУ делегувала цю команду на світовий чемпіонат. У Mundiavocat2018 також взяла участь команда EVRIS-KYIVSHCHYNA, яка на національних змаганнях стала срібним призером, а Андрій Бєлов став кращим захисником ігор.

Чемпіонат світу з футболу для асоціацій адвокатів та юридичних фірм Mundiavocat є міжнародним футбольним турніром, який відкритий для участі юристів по всьому світу. Відбувається з 1983 року кожні два роки. Змагання тривають 10 днів, з п'ятниці до неділі. 2016 року у чемпіонаті взяли участь 104 команди з 37 країн. Збірна НААУ тоді здобула третє місце. Михайло Буджерак став кращим голкіпером Чемпіонату, Юрій Козін — кращим гравцем. Капітан команди Сергій Осика був у трійці кращих менеджерів команд.