Закон і Бізнес


У ВС скасують розгляд справ через конфлікт між ГРД і ВККС


11.05.2018 10:22
5204

ВККС хоче почути позицію всіх членів Громадської ради доброчесності. У свою чергу позивач прагне побачити порядок денний та протокол засідання комісії, на якому був прийнятий регламент її роботи.


Як повідомляє кореспондент «ЗіБ», на чергове засідання Касаційного адміністративного суду у складі ВС 10 травня прибули 7 членів Громадської ради доброчесності. Ще два подали клопотання розглядати справу без їхньої участі і зазначили, що підтримують позов колеги. Позиція ще  8 «радників» залишилась невідомою. Представник ВККС висловила бажання почути її, оскільки не впевнена в одностайності думок в середині ГРД.

У свою чергу представники Ради хочуть бачити порядок денний та протокол засідання ВККС, на якому був прийнятий регламент роботи комісії. Також вони мають запитання до суду: чи зобов’язаний позивач як фізична особа його виконувати.

У засіданні брали участь 5 суддів, один з яких має піти у відпустку. Представники ГРД попросили не робити довгої перерви між засіданнями. Судді зазначили, що в такому разі їм доведеться одночасно перенести розгляд інших справ всіх п’яти судів аби зробити вікно у графіку до відпустки колеги. В який день  буде призначене чергове засідання – ГРД і ВККС повідомлять письмово.