Закон і Бізнес


В Італії пройдуть курси медіатора у цивільних та комерційних спорах


07.05.2018 14:03
4115

3-7 жовтня, в Римі, Італія, для адвокатів пройде 50-годинний курс «Медіатор у цивільних та комерційних спорів» у співпраці з Національною Палатою Медіації Італії.


Про це повідомляється на сайті CECJ, передає «ЗіБ».

Дана програма вперше відбулася в 2017 році, і по ній пройшли навчання 15 адвокатів/юристів з Росії та України. З 2018 року дана програма буде проходить 1 раз на рік. Після проходження даної програми інформація про адвоката вноситься у відкритий національний Реєстр медіаторів на сайті Міністерства юстиції Італії.

Завдяки курсам адвокати навчаться встановлювати співпрацю з італійськими медіаторами і працювати з ними з Росії.

Ще одна перевага даної програми полягає в тому, що провідні фахівці Італії з медіації зможуть рекомендувати російськомовних медіаторів з цього курсу своїм партнерам і клієнтам.

Статус кваліфікованого італійського медіатора у цивільних та комерційних спорах відкриває нові можливості надання послуг клієнтам з особистими або професійними інтересами, пов'язаними з Італією.

Лектори курсу розкажуть про нові варіанти рішень складних транскордонних суперечок з російсько-італійським елементом в найкоротші терміни, минаючи надмірно тривалу італійську систему судочинства.

Крім цього з дипломом медіатора адвокати отримають право на надання платних послуг на території Італії за умови наявності робочої посвідки на проживання (зокрема, по російсько-італійським спорах).

Більш детально з програмою та умовами можна ознайомитися за посиланням.