Закон і Бізнес


Визнання у 6 практиках


№16 (1366) 21.04—27.04.2018
3931

За результатами щорічного міжнародного дослідження The Legal 500 EMEA 2018 ЮФ GOLAW рекомендована у 6 практиках. Крім того, троє юристів фірми отримали індивідуальне визнання.


GOLAW відзначена рейтингом як одна з найбільш рекомендованих фірм у сфері енергетики. Особливої уваги заслуговує робота старшого партнера Сергія Оберковича, який представляв інтереси чеської будівельної компанії Enkom в енергетичному проекті на суму $15 млн. Відзначені й досягнення С.Оберковича у консультуванні клієнтів з питань управління активами та бізнес-структурування.

Високою оцінкою рейтингу відзначена практика податкового права. Як зазначили клієнти, «сильна, професійна команда» GOLAW «забезпечує швидку та доцільну допомогу». Керуючий партнер фірми Валентин Гвоздій та радник, керівник податкової практики Ірина Кальницька виконують свою роботу «своєчасно» та «орієнтовані на результат».

Практика вирішення судових спорів увійшла до переліку рекомендованих. Особливої уваги заслуговує кейс фірми на суму $24 млн для чеського банку Expobank, інтереси якого представляв В.Гвоздій.

Крім того, високими оцінками рейтингу відзначені практики трудового права, приватних клієнтів, а також комерційного, корпоративного права та M&A.