Закон і Бізнес


Стали відомі підсумки IX Турніру судових дебатів


17.04.2018 17:33
2889

У Київському апеляційному адміністративному суд завершився IX Всеукраїнський турнір класичних судових дебатів із земельного права. Перше місце виборювали команди КНУ імені Тараса Шевченка та Університету митної справи та фінансів.


Захід традиційно організовує юридичний факультет КНУ імені Тараса Шевченка, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу КААС.

В імітованих судових засіданнях у ролі суддів виступали Ольга Моткова, помічниця судді Київського ААС, а наступного дня у чверть-, півфіналах та фіналі до неї приєдналися судді Наталія Троян і Оксана Епель.

Участь у турнірі взяли команди ДонНУ імені Василя Стуса, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Університету митної справи та фінансів, Національного університету біоресурсів і природокористування України, КНУ ім. Т.Шевченка, Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету, Академії адвокатури України, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

У перший день відбіркових раундів із 16 команд у чвертьфінал пройшли «7:40» (Національний університет «Одеська юридична академія»), «Юридична клініка» (Університет митної справи та фінансів), «CosaNostra» (КНУ ім. Тараса Шевченка), «Тріада» (КНУ ім. Тараса Шевченка), «Foxes» (Національний університет «Одеська юридична академія»), «RealEstate» (КНУ ім. Тараса Шевченка), «Aim» (КНУ ім. Тараса Шевченка), «TerraIncognita» (КНУ ім. Тараса Шевченка).

Перемогу здобула команда з м. Дніпра – «Юридична клініка». У фіналі в запеклих дебатах вони змагалися з командою «RealEstate» з КНУ.

Закон і Бізнес