Закон і Бізнес


НААУ шукає можливості участі адвокатів у діяльності інституцій РЄ


16.04.2018 16:22
3517

У Національній асоціації адвокатів України зацікавилися можливостями безпосередньої участі українських адвокатів у діяльності правових інституцій Ради Європи, зокрема, в питаннях дотримання верховенства права і забезпечення прав людини.


Про це виданню «Закон і Бізнес» повідомили у прес-службі НААУ.

За повідомленням НААУ, члени Комітету законотворчих ініціатив та Комітету координації правової допомоги учасникам АТО, адвокати Марія Островська та Олександр Дульський провели зустріч з постійним представником України при Раді Європи Дмитром Кулебою.

Адвокати запропонували налагодити співробітництво Постійного представництва України при Раді Європи з Національною асоціацією адвокатів України. На їхнє переконання,це створить можливості для безпосередньої участі адвокатів у діяльності правових інституцій Ради Європи, особливо в питаннях дотримання верховенства права і забезпечення прав людини.

Зі свого боку, Д.Кулеба запросив представників НААУ організовувати проведення семінарів з практики Європейського суду з прав людини для адвокатів на базі Постійного представництва України при Раді Європи.

Закон і Бізнес