Закон і Бізнес


Змагання на інтелект


№15 (1365) 14.04—20.04.2018
4415

У столиці завершився другий муткорт із права інтелектуальної власності – UBA Students' League Moot Competition on Intellectual Property 2.0.


У першому етапі взяло участь 53 команди з усієї України. До другої частини змагань за результатами оцінювання письмових меморандумів вийшло 16 команд.

«Муткорт — це не просто змагання, а можливість для студентів більше дізнатись про обрану ними професію, поспілкуватись з фахівцями, а також визначити які навики та знання їм потрібно покращити. Більш того, для фахівців — це гарна нагода зрозуміти, що цікавить студентів і який у них рівень знань, а також надати свої рекомендації щодо подальшого розвитку. Як і минулого року, цьогоріч було важко визначити переможця, адже всі команди показали високий рівень підготовки, як знань в галузі інтелектуальної власності, так і навиків ораторського мистецтва»,зазначила директор компанії IPStyle Марія Ортинська.

Отже, чемпіонами цього річ стала команда Infringers з Національного університету «Києво-Могилянська академія». Почесне друге місце посіла команда Mens legis із Київського національного університету ім.Т.Шевченка. Бронзу завоювала команда Ad Gloriam з цього ж вишу.

Організаторами цьогорічного заходу виступили Патентно-юридична компанія IPStyle, Ліга студентів АПУ, КНУ ім.Т.Шевченка, НДІ інтелектуальної власності НАПрН України та клуб інтелектуальної власності.