Закон і Бізнес


Сергійович в курсі


№15 (1365) 14.04—20.04.2018
6465

Cлужитель Феміди з Вінничини змушений вкотре звернутись до ВРП, оскільки, сторона-відповідач не дає змоги зосередитись на розгляді справи по-суті. До телефонних дзвінків від невідомих осіб додалися ще й SMS дивного змісту.


Суддя Могилів-Подільського міськрайонного суду Олег Цибульський у своєму зверненні до Вищої ради правосуддя (№1571/1/6-18) повідомив про втручання у його діяльність. В день чергового судового засідання по справі про визнання незаконним наказу директора місцевого монтажно-економічного коледжу про накладення дисциплінарного стягнення, він отримав SMS-повідомлення наступного змісту: «Олександр Сергійович турбується про рішення у справі істерички з коледжу. Результат він вже знає…». О.Цибульський запевнив, що йому не відома ні вказана особа, ні володар телефону з якого було направлене повідомлення. Тим більше, що у цій справі вердикт не оголошувався.

Повторення таких фактів змусили його повторно звернутись до ВРП з проханням забезпечити належні умови для виконання професійних обов’язків.