Закон і Бізнес


Сила грошей


№11-12 (1361-1362) 17.03—30.03.2018
4706

Американка пред’явила щасливий білет в офісі, але відмовилася назвати свою адресу і повне ім’я, бажаючи отримати виграш інкогніто. Представники лотереї відповіли, що правила не дозволяють цього зробити.


Один з найбільших виграшів у історії США дістався жительці штату Нью-Гемпшир. Розіграш лотереї відбувся на початку січня. І власниця білета заявила, що побоюється злодіїв, вимагачів, шахраїв, а також підвищеної уваги преси до її персони.

Проте організатори лотереї відмовилися видати приз без зазначення особистих даних. Тоді переможниця звернулася до суду. Як повідомляє New York Post, суддя Чарлз Темпл ухвалив, що вона має право не розкривати свою особу, оскільки обнародування її персональних даних може кваліфікуватися як втручання в приватне життя. При цьому жінка зобов’язана вказати місто свого проживання.

«Вона просто стрибає від радості, адже тепер зможе вести нормальне життя», — сказав адвокат американки Вільям Шахін. Він оголосив, що його клієнтка проживає в містечку Меррімак, де і був придбаний виграшний білет.

Після стягнення податків жінка отримає $260 млн. Велику частину вона збирається передати на благодійність.