Закон і Бізнес


ВРП звільнила 7 суддів, зокрема і суддю ВГС


15.03.2018 12:48
5357

Вища рада правосуддя звільнила семеро суддів з посад за загальними обставинами. Зокрема звільнено у відставку суддю Вищого господарського суду.


Відповідне повідомлення розміщене на сайті ВРП, передає «ЗіБ».

Так, ВРП звільнила Анатолія Водолагу з посади судді Зіньківського районного суду Полтавської області у зв’язку з неспроможністю виконувати повноваження за станом здоров’я.

Також у відставку пішли Іван Федитник з посади судді Турківського районного суду Львівської області та Олександр Удовиченко з посади судді Вищого господарського суду України.

Окрім того, за власним бажанням звільнено суддів: Юлію Сич з посади судді господарського суду Донецької області; Людмилу Чернобривко з посади судді Лисичанського міського суду Луганської області; Тетяну Черниш з посади судді Уманського міськрайонного суду Черкаської області; Юлію Ширіну з посади судді Центрально-Міського районного суду міста Горлівки Донецької області.

За повідомленням управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП, у засіданні вперше взяв участь член ВРП Володимир Говоруха, обраний 6 березня 2018 року на XV з’їзді суддів України.

Закон і Бізнес