Закон і Бізнес


Засідання ВРП 8 лютого 2018 року (порядок денний, відео)


08.02.2018 10:01
4165

Під час засідання 8 лютого Вища рада правосуддя розглядає матеріали про оскарження притягнення до відповідальності і відмову в притягненні, а також про затвердження висновку про відсутність підстав для вжиття заходів щодо забезпечення незалежності суддів.


Порядок денний № 7

засідання Вищої ради правосуддя

8 лютого 2018 року

1. Розгляд скарги судді апеляційного суду Чернігівської області КАРНАУХА Андрія Станіславовича на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 24 листопада 2017 року № 3775/1дп/15-17 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності. 

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Гречківський П.М.)

2. Розгляд скарги Сандуляк Алли Василівни на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 25 жовтня 2017 року № 3422/3дп/15-17 про відмову у притягненні судді Вищого адміністративного суду України ЄРЬОМІНА Анатолія Васильовича до дисциплінарної відповідальності та припинення дисциплінарного провадження.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Нежура В.А.)

3. Про затвердження висновку члена Вищої ради правосуддя про відсутність підстав для вжиття заходів щодо забезпечення незалежності суддів та авторитету правосуддя за повідомленням судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду ЧОРНОЇ Валерії Вікторівни про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – заступник Голови Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

4. Різне.

Закон і Бізнес