Закон і Бізнес


В Україні офіційно запущено першу професійну CRM-систему для юристів!


Система дозволить юристам зосереджуватись виключно на стратегічних питаннях ведення власної діяльності.

06.02.2018 16:47
16809

Наприкінці минулого року велика увага на юридичному ринку була прикута до розробки першої професійної CRM для юристів, яку розробляла команда відомої технологічної компанії «Дом юриста». Тоді для отримання доступу для тестування було зареєстровано понад 700 юристів.


Минулого тижня дана система була нарешті офіційно запущена! Вона має назву Jusnote та, як повідомляють розробники, має функціонал, який допоможе налагодити всі процеси при веденні власної юридичної практики. Вона буде корисною не як для правників, які ведуть приватну практику, так і для юридичних фірм.

«В першій версії нашим програмістам вдалося реалізували те, що ми очікували побачити тільки в третій. Ми, як юристи, вважаємо, що нашим колегам функціонал системи буде дуже корисним», - розповідає один з розробників системи Олег Смотров.

CRM Jusnote дозволяє вести білінг, виставляти рахунки, автоматизовувати документи, додавати і зберігати інформацію про клієнтів, ставити задачі, контролювати свій час, керувати працівниками, а також має інші можливості, які вже можна вільно використовувати.

Як розповідає команда розробників, головне – система дозволить юристам зосереджуватись виключно на стратегічних питаннях ведення власної діяльності. Всі адміністративні і рутинні задачі Jusnote візьме на себе.

Сьогодні юристи можуть безкоштовно почати використовувати її для роботи. Реєстрація в системі доступна через офіційний сайт системи - https://jusnote.com/#/main 

Також багато актуальної інформації та обговорень можна знайти на сторінці Jusnote в Facebook - https://www.facebook.com/jusnote/

PROMOTED