Закон і Бізнес


У ВРП проводять співбесіди з кандидатами на заступника і першого заступника голови ДСАУ


02.02.2018 15:13
4922

У Вищій раді правосуддя триває конкурс на зайняття вакантних посад першого заступника та заступника голови Державної судової адміністрації України.


За повідомленням прес-служби Вищої ради правосуддя, на сьогоднішньому засіданні Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя кандидати пройдуть співбесіди, передає «ЗіБ». Детальніше – у порядку денному.

Порядок денний № 3

засідання Комісії з питань вищого корпусу

державної служби в системі правосуддя

від 2 лютого 2018 року

1. Визначення результатів розв’язання ситуаційних завдань кандидатів на посади першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України .

 2. Проведення співбесіди та визначення її результатів кандидатів на посади першого заступника та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

 3. Визначення загального рейтингу кандидатів, переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу на зайняття вакантної посади першого заступника Голови Державної судової адміністрації України.

 4. Визначення загального рейтингу кандидатів, переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу на зайняття вакантної посади заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Закон і Бізнес