Закон і Бізнес


У КАС теж обрали суддів-спікерів і делегатів на з’їзд суддів


31.01.2018 10:39
3951

На зборах суддів Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду обрано трьох суддів-спікерів: Володимира Бевзенка, Володимира Кравчука та Ігоря Олендера.


Про це повідомляє прес-служба ВС, передає «ЗіБ».

Також під час зборів визначилися із кандидатами для обрання делегатами XV чергового з’їзду суддів України. Це судді Володимир Кравчук, Ігор Олендер та Тетяна Стрелець.

Нагадаємо, суддями-спікерами Великої палати ВС стали Дмитро Гудима і Лариса Рогач. У Касаційному кримінальному суді суддями-спікерами обрано Світлану Яковлєву, Тетяну Шевченко та Ірину Григор’єву, а делегатами на з’їзд – В’ячеслава Наставного, Лева Кишакевича та Віктора Остапука.

Раніше збори суддів Касаційного господарського суду у складі ВС обрали делегатами на ХV черговий з'їзд суддів України суддів Ларису Рогач, Єгора Краснова і Валерія Сухового, а суддями-спікерами Сергія Жукова, Юрія Чумака і Людмилу Стратієнко.

Зазначимо, Рада суддів України очікує на XV черговий з’їзд суддів, що пройде 5–7 березня 2018 року, 301 делегата від судів усіх інстанцій та юрисдикцій. Зокрема від ВС – 12 делегатів. На з'їзді планується обрання членів Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Закон і Бізнес