Закон і Бізнес


Засідання ВРП 30 січня 2018 року (порядок денний, відео)


30.01.2018 10:01
5463

Під час засідання 30 січня Вища рада правосуддя розглядає матеріали про внесення подання про продовження строку відрядження суддів, оскарження притягнення до відповідальності та повідомлення про втручання в діяльність служителів Феміди.


Порядок денний № 4

засідання Вищої ради правосуддя

30 січня 2018 року

1. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про продовження строку відрядження суддів в межах загального річного строку:

1. Дьоміної Олени Петрівни – до Сєвєродонецького міського суду Луганської області;

2. Лизенко Ілони Василівни – до Карлівського районного суду Полтавської області;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

3. Ціпивко Ірини Ігорівни – до Жидачівського районного суду Львівської області;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

4. Мельника Дмитра Васильовича – до Радивилівського районного суду Рівненської області.

5. Хемич Оксани Богданівни – до Бориславського міського суду Львівської області.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Комков В.К.)

2. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про  продовження строку відрядження суддів в межах загального річного строку.

3. Розгляд скарги судді Дніпровського районного суду міста Києва ЛАСТОВКИ Нелі Дмитрівни на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 27 березня 2017 року № 612/3дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Бенедисюк І.М.)

4. Розгляд скарги адвоката Подосінова Андрія Олександровича в інтересах судді Дарницького районного суду міста Києва ЦИМБАЛ Ірини Костянтинівни на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 19 липня 2017 року № 2164/3дп/15-17 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності. 

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Гусак М.Б.)

5. Розгляд скарги адвоката Бабій Ірини Миколаївни в інтересах судді Галицького районного суду міста Львова КОТЕЛЬВИ Катерини Олександрівни на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 26 липня 2017 року № 2241/3дп/15-17 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності. 

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Малашенкова Т.М.)

6. Розгляд скарги судді Дарницького районного суду міста Києва КИРИЧЕНКО Наталії Олексіївни на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 16 листопада 2017 року № 3692/1дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Малашенкова Т.М.)

7. Розгляд повідомлення судді Сватівського районного суду Луганської області ПОЛОВИНКИ Віктора Олександровича про втручання у діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

8. Розгляд повідомлення судді Дрогобицького міськрайонного Львівської області КУЧАКОВСЬКОГО Юрія Сергійовича про втручання в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Беляневич В.Е.)

9. Розгляд звернення голови Ради суддів України Сімоненко Валентини Миколаївни щодо вжиття заходів реагування за повідомленням судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області АНІСІМОВОЇ Наталії Дмитрівни.  

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Волковицька Н.О.)

10. Різне.

Закон і Бізнес