Закон і Бізнес


НААУ заручається підтримкою Мін’юсту в реформі адвокатури


Фото прес-служби Міністерства юстиції

25.01.2018 13:54
5397

Мін’юст і НААУ домовилися активізувати співпрацю за цілим переліком пріоритетів для вирішення найбільш нагальних питань для всієї адвокатської спільноти.


Про це повідомила голова Національної асоціації адвокатів України Лідія Ізовітова після сьогоднішньої зустрічі з міністром юстиції Павлом Петренком, передає «ЗіБ».

За інформацією НААУ, темою зустрічі стали реалізація виключного права адвокатів на представництво в судах на черговому етапі впровадження цієї конституційної зміни, інші питання реформування інституту адвокатури, в тому числі зміни до профільного законодавства.

Також під час зустрічі було домовлено про участь НААУ як співзасновника в Міжнародній асоціації адвокатів країн Нового Шовкового шляху.

Нагадаємо, раніше НААУ опублікувала відкрите звернення щодо проекту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» (нова редакція) та інших пов’язаних законодавчих актів України» і закликала обговорити документ за участю НААУ. Також РАУ звернулася до Президента України із закликом запобігти непрозорій реформі адвокатури.

Закон і Бізнес