Закон і Бізнес


ВККС рекомендує відрядити 4 суддів


17.01.2018 15:24
4511

Вища кваліфікаційна комісія суддів внесе до Вищої ради правосуддя подання про відрядження чотирьох суддів: до 3 регіональних і 1 столичного суду. Після погодження на всіх щаблях троє суддів поїдуть у відрядження на півроку, один суддя – на рік.


Про це йдеться на сайті ВККС, передає «ЗіБ».

Так, у зв’язку з виявленням надмірного рівня судового навантаження у суді Комісія 15 та 16 січня вирішила внести до ВРП подання з рекомендацією про відрядження для здійснення правосуддя стосовно:

– судді Комунарського районного суду міста Запоріжжя Алли Круглікової до Солом’янського районного суду міста Києва;

– судді Індустріального районного суду міста Дніпропетровська Діани Ісаєвої до Білоцерківського міськрайонного суду Київської області (строком на шість місяців);

– судді Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області Віталія Куцарова до Приморського районного суду міста Одеси (строком на один рік).

Окрім цього, у зв’язку з неможливістю здійснення правосуддя у суді Комісія вирішила внести до ВРП подання з рекомендацією про відрядження строком на шість місяців для здійснення правосуддя судді Здолбунівського районного суду Рівненської області Ігоря Чорного до Козівського районного суду Тернопільської області.

Нагадаємо, ВККС 15 та 16 січня планувала розглянути питання про відрядження понад 200 суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, зокрема 35 – до столичних судів.

Закон і Бізнес