Закон і Бізнес


Хоч греблю гати...


№51-52 (1349-1350) 30.12—31.12.2017
4709

Біллі Еванс, власник рибного господарства «Філд Фарм» в поселенні Лантон у графстві Оксфордшир зняв з огорожі володіння табличку, що забороняла «рибалкам з Польщі та Східного блоку» ловити рибу в його володіннях.


Виготовлений на замовлення знак забороняв також доступ транспорту, дітей та собак.

Риболовля в ставку Еванса є платною, а іммігранти, вважає господар, схильні потихеньку вудити, не сплативши. За його словами, він зловив за цим заняттям кількох людей.

«Слід протистояти подібним практикам, що не відповідає духу часу, і тим, хто знаходить їх прийнятними, слід подумати двічі», – заявила офіційний представник Комісії з рівних можливостей та прав людини. Комісія винесла Евансу попередження, що якщо він не прибере напис, його змусять це зробити відповідно до закону «Про рівні можливості» 2010 року.

«Знак був знятий, тому що моя сім–я почала отримувати погрози, – заявив Бі-Бі-Сі Еванс, не пояснивши, чи мав він на увазі попередження комісії або щось інше. – Наразі я перебуваю за межами країни. Після повернення я вирішу, що робити».

Рибовод пояснив, що взимку його підприємство завжди закрите, і не виключив, що навесні воно не відновить роботу, пише Бі-Бі-Сі.

«Я не стану терпіти злодіїв, звідкіля вони не приїхали би», – додав він.