Закон і Бізнес


Оприлюднено список нових голів комітетів АПУ (прізвища)


20.12.2017 10:42
4815

На засіданні правління Асоціації правників України 19 грудня затверджено 23 нових голів комітетів, які здійснюватимуть керівництво роботою комітетів протягом 2018–2019 років.


Про це повідомляє прес-служба АПУ, передає «Закон і Бізнес».

Як зазначили в АПУ, упродовж листопада — грудня 2017 року в АПУ проходили чергові вибори очільників комітетів. Члени відповідних комітетів голосували за певних кандидатів і таким чином було сформовано їх рейтинг.

Отже, за результатами голосування обрано голів до 23 структурних підрозділів АПУ. За даними АПУ, особовий склад очільників Комітетів оновлено на 61%.

Список новообраних голів комітетів АПУ:

1. Комітет з аграрного права очолив партнер AGA Partners Law Firm, адвокат Іван Касинюк.

2. Комітет з альтернативних вирішень спорів очолила керуючий партнер ЮФ ENGARDE Ірина Назарова.

3. Комітет з банківського, фінансового та страхового права очолив радник, голова банківської та фінансової практики київського офісу МЮФ Kinstellar Андрій Нікіфоров.

4. Комітет з інтелектуальної власності очолив партнер, керівник практики вирішення спорів та інтелектуальної власності ЮФ AEQUO Олександр Мамуня.

5. Комітет з конкуренційного права очолив партнер ЮФ Asters Олександр Вознюк.

6. Комітет з конкурсного права очолила партнер ЮФ Ario Law Firm Ірина Сербін.

7. Комітет з конституційного права, адміністративного права та прав людини очолила старший радник ТОВ «Кесарєв Консалтинг», заслужений юрист України Альона Шуліма.

8. Комітет з корпоративного права та фондового ринку очолила партнер ЮФ Aequo Анна Бабич.

9. Комітет з кримінального та кримінально-процесуального права очолив адвокат, старший партнер, АО «АГ «Солодко і партнери» Євгеній Солодко.

10. Комітет з медичного права очолила партнер  ТОВ «Юрімекс» Марина Слободніченко.

11. Комітет з міжнародного права очолила керуючий партнер AGA Partners Амінат Сулейманова.

12. Комітет з нерухомості та будівництва очолив радник Sayenko Kharenko Сергій Смірнов.

13. Комітет з податкового та митного права очолила старший партнер адвокатської компанії «Соколовський і Партнери» Тетяна Лисовець.

14. Комітет з енергетики, нафти та газу очолила директор з юридичних питань ПАТ «Київобленерго» Тетяна Тарасюк.

15. Комітет з питань ЗМІ та рекламного права очолила головний юрисконсульт ТРК «Студія 1+1», директор ТОВ «Молодість Дистриб'юшн» Ірина Стройко.

16. Комітет з питань телекомунікацій, інформаційних технологій та Інтернету очолила директор з юридичних питань компанії AltexSoft Іванна Погребняк.

17. Комітет з природних ресурсів, природоохоронного та екологічного права очолила радник ЮФ «Ді Ел Ей Пайпер Україна» Катерина Сорока.

18. Комітет з процесуального права очолила к.ю.н., член Ради з питань судової реформи при Президентові України, керуючий партнер ЮГ LCF Анна Огренчук.

19. Комітет зі спортивного права очолив генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький.

20. Комітет з транспортного права очолив керуючий партнер ECOVIS Бондар та Бондар Олег Бондар.

21. Комітет з трудового права очолив партнер, керівник практики трудового та податкового права ЮФ «ILF» Сергій Сільченко.

22. Комітет з фармацевтичного права очолила директор юридичного департаменту в Україні та СНД, уповноважена особа з питань запобігання корупції ТОВ «Фарма Старт» групи компаній Асіно АГ (Швейцарія) Ірина Головкова.

23. Комітет з цивільного, сімейного та спадкового права очолила партнер AGA Partners, адвокат Ірина Мороз

Закон і Бізнес