Закон і Бізнес


Поради адвокатів можуть запобігти підлітковій жорстокості, – думка


11.12.2017 10:23
3729

НААУ закликає адвокатів виступати перед старшокласниками на «уроках права» з нагоди Міжнародного дня захисту прав людини (10 грудня) і розповісти не лише про їхні права та інструменти для їх захисту, а й про відповідальність у разі незаконних дій.


Як повідомили у прес-службі Національної асоціації адвокатів України, проведення «уроку права» у школах по всій країні ініціює Комітет захисту прав людини при НААУ за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини, передає «Закон і Бізнес».

«Правові знання та практичні поради від адвокатів, як ми сподіваємося, мають стати запобіжником від повторення резонансних випадків підліткової жорстокості, інших проявів незаконної поведінки школярів, які останнім часом вражають всю країну», – пояснив керівник Секретаріату НААУ Вадим Красник.

НААУ закликає ради адвокатів регіонів організувати з 11 по 13 грудня виступи адвокатів перед старшокласниками з тематики, направленої на підвищення правової обізнаності.

У такий спосіб адвокати виконають рішення Ради адвокатів України №124 від 13 листопада 2015 року, одним із пунктів якого передбачено щорічне проведення у регіонах заходів для підвищення правової освіти.

Закон і Бізнес