Закон і Бізнес


ОАСК перегляне повноважність члена конкурсної комісії з добору в ДБР


01.12.2017 15:55
3903

Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив Владиславу Бухарєву брати участь у засіданнях Комісії з проведення конкурсу на зайняття посад у Державному бюро розслідувань.


За повідомленням ресурсу «Судова влада», відповідна ухвала була винесена у зв’язку з розглядом в ОАСК позову, де позивач просить суд встановити відсутність компетенції (повноважень) В.Бухарєва щодо участі у роботі та прийнятті рішень Комісії, оскільки в нього немає вищої юридичної освіти, передає «Закон і Бізнес». Окрім цього, позивач просить суд скасувати всі рішення Комісії, що були прийняті у складі шести членів Конкурсної комісії за участю В.Бухарєва.

ОАСК задовольнив позов і наразі член Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посад у ДБР В.Бухарєв не має права вчиняти будь-які дії, пов’язані з організацією та проведенням конкурсу на посади у ДБР, а також виконувати будь-які інші повноваження, пов’язані з участю у Комісії.

Нагадаємо, наприкінці січня 2017 року до ОАСК надійшов позов про скасування розпорядження Кабміну про затвердження складу комісії конкурсу до ДБР через те, що три члени комісії не мають вищої юридичної освіти.

Закон і Бізнес