Закон і Бізнес


У Мін’юсті призначили керівників директоратів


03.11.2017 13:29
4598

У Міністерстві юстиції України оголосили результати конкурсу на посади генеральних директорів двох директоратів, створених у рамках реформи міністерств.


Результати оголосила перший заступник міністра Наталія Севостьянова, передає «Закон і Бізнес».

Генеральним директором Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції призначена Юлія Зайченко. А генеральним директором Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності став Владислав Власюк.

Переможців обирали через конкурсну процедуру, розроблену спільно з міжнародними HR-компаніями за підтримки Європейського Союзу.

За словами заступниці Державного секретаря Кабінету Міністрів Тетяни Ковтун, нині через активний період відборів проходять 10 міністерств. При цьому тільки через портал вакансій подали документи більше 6,5 тисячі кандидатів. І це без врахування державних службовців, які мали просто подати відповідну заяву, та громадян, які особисто подавали документи.

Нагадаємо, у 2017 році в 10-ти міністерствах було створено нові структури — директорати, до яких відбувається набір працівників за новою конкурсною процедурою. У майбутньому нова структура буде запроваджена в усіх центральних органах виконавчої влади. Директорати працюватимуть над реалізацією реформ і виконанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Закон і Бізнес