Закон і Бізнес


Довіра на довгі роки


№41 (1339) 28.10—03.11.2017
19007

Асоціація суддів господарських судів України, заслухавши звіт про результати роботи асоціації за 2016-2017 рр., висловила довіру голові організації Наталії Богацькій та підтвердила її повноваження очільника на наступні 10 років.


Її заступниками строком на 3 роки обрані заступник голови Одеського апеляційного господарського суду Галина Діброва та суддя цієї ж установи Тетяна Гладишева. Такими виявилися результати голосувань, що відбулися під час загальних зборів АСГСУ.

Також прийнято рішення про доцільність створення комунікаційного комітету асоціації, до якого входитимуть по одному представникові від кожного відокремленого підрозділу. Передбачається, що у цій групі вони матимуть змогу швидко ділитися інформацією та обговорювати актуальні питання.

Нагадаємо, що асоціація була створена рішенням установчих зборів Одеського апеляційного господарського суду 21 вересня минулого року. Очільницею АСГСУ було обрано голову ОАГС Н.Богацьку. Наразі підрозділи асоціації створені практично у всіх областях України,  а асоціація набула статус всеукраїнської.

По закінченні загальних зборів відбулася нарада голів судів господарської юрисдикції. Детальніше — у наступному числі «ЗіБ».