Закон і Бізнес


Стати ближче до людей


№41 (1339) 28.10—03.11.2017
6246

Люди не довіряють тому, чого не розуміють. Тому суди мають розповідати про свою діяльність, інформувати і в такий спосіб здобувати громадську підтримку.


На цьому наголосила керівник апарату Зарічного районного суду м. Суми Алла Шевченко під час круглого столу «Створення позитивного іміджу суду: формування спільного бачення», що пройшов на базі Сумського Національного аграрного університету. Метою даного проекту є підвищення рівня обізнаності громадян про досягнення реформ, пов’язаних зі створенням нового правосуддя в Україні, а також підвищення рівня довіри до судової системи в цілому і до суддів зокрема.

А.Шевченко також зауважила, що робота з населенням належить до пріоритетних завдань Зарічного райсуду м.Суми, оскільки вона має забезпечити довіру населення до суду. І одним із способів її підвищення стало створення цілого циклу інформаційних передач «Про суд». Він спрямований на регулярне та активне спілкування суду і громадськості, а також має на меті зробити суду «ближчим» та відкритішим для людей.