Закон і Бізнес


В Україні з’явиться перша професійна хмарна CRM-система для юристів


Тільки за декілька останніх днів для режиму тестування зареєструвалося понад 250 правників.

12.10.2017 15:18
9285

Проблему вибору і адаптації під потреби галузі якісної CRM-системи вирішила розв’язати команда добре відомого в Україні правового ресурсу «Дом юриста». Вони запропонували першу професійну хмарну CRM-систему для правників і незабаром дадуть можливість її безкоштовного тестування.


Поки що назва системи, офіційний реліз якої запланований на 19 грудня, не розкривається. Як повідомив один із засновників «Дом юриста» Олег Смотров, за допомогою системи юристи зможуть виставляти рахунки клієнтам, вести власний білінг, швидко та просто формувати різноманітні звіти, керувати своїми справами та користуватися іншими можливостями, про які буде повідомлено трохи пізніше.

«Особливістю продукту є те, що він буде повністю в онлайн режимі, а тому наші колеги зможуть мати доступ до системи з будь-якого місця і будь-коли. Ми переконані, що з даною CRM-системою юристи побудують більш успішну юридичну практику», - розповів Максим Селіванов, який очолює команду технічних спеціалістів в розробці системи.

«Наразі ми запускаємо спеціальний режим тестування, який дозволить всім охочим юристам абсолютно безкоштовно використовувати нашу систему вже до її офіційного запуску, - розповідає Микита Смотров, який очолює виведення продукту на ринок та брендінг. - Ми робимо це, в першу чергу, для того, щоб отримати фідбек від практикуючих правників та вчасно вдосконалити систему».

Тільки за декілька останніх днів для режиму тестування зареєструвалося понад 250 правників.

Аби протестувати можливості нової CRM-системи для юристів достатньо зареєструватися для участі у проекті за посиланням.

РЕКЛАМА