Закон і Бізнес


ПФ «Софія» допомогла відкрити кредитну лінію для фермерів


04.10.2017 17:34
2897

Правнича Фірма «Софія» забезпечила юридичний супровід угоди канадської компанії MEDA (Mennonite Economic Development Associates), пов'язаної із започаткуванням кредитних ліній для українських фермерів вартістю більш ніж 3.2 млн канадських доларів (близько 68,5 млн грн).


Така угода підписана компанією MEDA з одним з найбільших банків України і передбачає відкриття українським фермерам кредитних ліній обсягом до 10 млн гривень на 24 місяці для кожного фермера-учасника програми.

Правнича фірма "Софія" виступила радником з юридичних питань по українському праву. Супроводження забезпечували партнери Олександр Поліводський, керівник практики аграрного та земельного права та Віктор Рудий, керівник практики фінансового права, а також  юристи ПФ «Софія».

MEDA – міжнародна організація, місією якої є зокрема створення економічних рішень для подолання бідності. MEDA  заснована у 1953 році групою бізнес-професіоналів. MEDA співпрацює з бідними різних частин світу для започаткування та розвитку малого та середнього бізнесу регіонах, що розвиваються.

Закон і Бізнес