Закон і Бізнес


Радник для бізнесу


№38 (1336) 07.10—13.10.2017
4355

Недавно юридичну фірму «Патріот» обрали як радника три великі компанії: «Нові Продукти», «Перун» та WebbyLab.


Так, ЮФ «Патріот» консультуватиме групу компаній New Products Group з питань корпоративного права. Це — один з найбільших виробників напоїв і снеків в Україні, що входить до Реєстру найбільших платників податків країни. Фірма виробляє 36 найменувань продуктів під 11 брендами.

Також укладено договір про надання абонентського юридичного обслуговування з компанією «Перун» — лідером на ринку пожежної безпеки в Україні. З 2003 року компанія «Перун» надає послуги щодо проектування, встановлення та обслуговування систем протипожежної безпеки. Клієнтами компанії є великі гравці українського ринку продажу товарів і надання послуг.

Метою співробітництва ЮФ «Патріот» і компанії «Перун» є максимальний захист клієнта від несумлінних партнерів шляхом проведення юридичної due diligence й укладення коректних договорів про проведення робіт, забезпечення законності процесів у компанії при веденні господарської діяльності, а також вирішення спорів при невиконанні клієнтами договірних зобов’язань.

ЮФ «Патріот» виступає й радником української IT-компанії WebbyLab, що має великий досвід у розробленні та підтримці комплексних Web-проектів, RESTful Web-сервісів і «багатих» Javascript-додатків. ЮФ «Патріот» даватиме компанії юридичні консультації, здійснюватиме супровід договірних відносин, підготовку договорів і провадитиме реєстраційну діяльність.

Нагадаємо, що ключовими практиками ЮФ «Патріот» є корпоративне та контрактне право, судові спори, банкрутство, податкове й митне право, міжнародне право. Галузі юридичного супроводу: виробництво, retail, логістика, IT & e-Sport, фармація, нафтогазова галузь, будівництво.

РЕКЛАМА