Закон і Бізнес


В АПУ Hard Talk - сперечаються про судову реформу


29.09.2017 09:05
3199

Чого досягла судова реформа та яких кроків влади очікувати у найближчому майбутньому, як оцінювати підсумки конкурсу до Верховного Суду, чи впоралася із своєю роллю у формуванні та очищенні суддівського корпусу Вища рада правосуддя?


На ці та інші незручні питання можновладці відповідатимуть перед правниками під час сесії «HARD TALK. Статус судової реформи» VI Судового форуму Асоціації правників України, який триває у Києві.

До участі у дискусії запрошені заступник Глави Адміністрації Президента Олексій Філатов, голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк, та голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков. Також учасником сесії є голова Департаменту правосуддя та правового співробітництва Ради Європи Ханне Юнкер.

У другий день заходу (форум розпочав роботу вчора, 27 вересня) також заплановане професійне обговорення очікуваних нових процесуальних інститутів та статусу резонансних судових справ за участі України.

В рамках паралельних секцій судді, адвокати та інші правники матимуть змогу дізнатися про особливості господарських та цивільних та адміністративних спорів в умовах нового судового процесу та деякі аспекти функціонування нового Антикорупційного суду.

Окрема панельна дискусія буде присвячена ролі Верховного Суду у побудові нової судової системи.

З повною програмою заходу можна ознайомитися за посиланням.

Закон і Бізнес