Закон і Бізнес


У НААУ показали макет оновленого профайлу адвоката ЄРАУ


26.09.2017 17:39
7347

Профайли у Єдиному реєстрі адвокатів України доповнять інформацією про професійну діяльність адвокатів та фото, а процедуру їх наповнення буде автоматизовано, що «мінімізує бюрократичну взаємодію адвокатів з радами адвокатів регіонів».


Про апгрейд профайлу адвоката  в Єдиному реєстрі адвокатів України повідомив заступник голови НААУ, РАУ Валентин Гвоздій під час засідання Ради адвокатів України у Львові, а сам макет було викладено сьогодні на офіційному сайті НААУ, передає видання «Закон і Бізнес».

Планується, що профайл буде містити фотографію адвоката та рекламні банери, а також доповнений розділами про стаж адвоката, напрямки його практики, дотримання вимог про підвищення кваліфікації, наявність звань та нагород, адреси та номери телефону та інших засобів зв'язку тощо.

Втім, наповнення деяких розділів здійснюватиметься за додаткову оплату.

“Зміни дадуть можливість подавати більш повну інформацію для презентації професійних досягнень кожного адвоката та полегшать пошук у реєстрі за більш детальними запитами”,- повідомив Валентин Гвоздій.

Також повідомляється, що наповнення інформації буде відбуватися автоматично, що мінімізує бюрократичну взаємодію адвокатів з радами адвокатів регіонів.

Нагадаємо, Єдиний реєстр адвокатів України був створений та почав функціонувати з 16 січня 2013 року на підставі Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" та Порядку ведення Єдиного реєстру адвокатів України, затвердженого рішенням Ради адвокатів України від 17 грудня 2012 року № 26.

Закон і Бізнес