Закон і Бізнес


Чесне суперництво


№37 (1335) 30.09—06.10.2017
4385

Адвокатське об’єднання Spenser & Kauffmann буде представлене у комітеті Міжнародної асоціації з товарних знаків (INTA) з протидії недобросовісній конкуренції.


Радник, керівник практики інтелектуальної власності та IT права і практики антимонопольного та конкурентного права Spenser & Kauffmann Тетяна Харебава обрана членом комітету INTA з протидії недобросовісній конкуренції на період 2018-2019 рр.

Усього в 2017 році заявки на роботу у комітетах асоціації подали понад 3,4 тис. експертів.

Комітет з протидії недобросовісній конкуренції (Unfair Competition Committee) формує політику INTA щодо законодавства про недобросовісну конкуренцію. Він відстежує тенденції розвитку договірного та прецедентного права, законодавства та правозастосування в різних юрисдикціях, аналізує та напрацьовує рекомендації для правління асоціації. Робота у комітеті передбачає підготовку відповідних звітів та висновків, взаємодію з організаціями та просування ініціатив разом із іншими комітетами та співробітниками INTA.

Нагадаємо, у квітні 2017 року Spenser & Kauffmann набули асоційованого членства в INTA, яка об’єднує власників товарних знаків і професіоналів, які займаються захистом інтелектуальної власності, по всьому світу.