Закон і Бізнес


РСУ визначатиме дату продовження ХІV позачергового з’їзду суддів України


07.09.2017 09:01
4346

Сьогодні, 7 вересня, о 10:00 в приміщенні Верховного Суду України (вул. П.Орлика, 8, м. Київ) розпочнеться засідання Ради суддів України.


Як повідомили ЗіБ у прес-службі органів суддівського самоврядування, орієнтовним порядком денним передбачено розгляд питання про визначення дати продовження ХІV позачергового з’їзду суддів України після перерви.

Також РСУ має розглянути результати перевірок фактів, викладених у зверненнях суддів Октябрського районного суду міста Полтави, Оржицького районного суду Полтавської області, Городищенського районного суду Черкаської області.

Крім цього, у порядку денному засідання містяться наступні питання:

про наявність конфлікту інтересів в діях судді Новобузького районного суду Миколаївської області Уманської О.В. під час виконання нею обов’язків голови цього суду;

про роз’яснення Ради суддів України щодо врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів;

щодо звернень Татаурової І.М. стосовно незаконного звільнення з посади судді Деснянського районного суду м. Києва;

про внесення змін до Положення про порядок виготовлення, обліку, видачі, заміни та знищення посвідчень суддів, суддів, яких призначено на адміністративні посади, суддів у відставці, народних засідателів та присяжних, затвердженого рішенням Ради суддів України від 25.04.2014№23.

Закон і Бізнес