Закон і Бізнес


При ВРП утворено прес-центр судової влади


09.08.2017 10:26
3701

Вища рада правосуддя прийняла рішення про утворення при собі прес-центру судової влади України та затвердила Положення про нього, яким визначено порядок утворення, основні завдання, функції, організацію роботи та систему взаємодії.


Про це виданню «Закон і Бізнес» повідомили у ВРП.

Нагадаємо, 1 серпня 2017 року Комунікаційним комітетом системи правосуддя, створеним відповідно до Меморандуму про взаємодію та співпрацю представників системи правосуддя, ухвалено додаток 4 до Меморандуму «Про створення Прес-центру судової влади України при Вищій раді правосуддя та затвердження Положення про Прес-центр судової влади України».

На виконання цього рішення Рада суддів України 1 серпня 2017 року скасувала свої рішення щодо створення і діяльності прес-центру судової влади при Раді суддів України.

Відповідно до документа, реалізація завдань та функцій прес-центру судової влади покладено на управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя.

Основними завданнями прес-центру визначено оприлюднення публічної інформації про діяльність судової системи і здійснення зовнішньої та внутрішньої комунікації із судовими органами та установами системи правосуддя, Комунікаційним комітетом системи правосуддя, регіональними центрами судової комунікації з метою забезпечення їх зв’язків із засобами масової інформації і громадськістю в Україні та за кордоном.

Закон і Бізнес