Закон і Бізнес


Сьогодні 5 судів можуть отримати подання на призначення


08.08.2017 09:00
6681

8 серпня на засіданні Вищої ради правосуддя вивчатимуться матеріали щодо внесення Президентові подань про призначення 5 суддів на посади в місцевих судах.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» у ВРП, до порядку денного засідання, яке почнеться о 10:00, включені такі питання:

1. Розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів:

1. Власенка Дениса Олександровича — Дніпропетровського окружного адміністративного суду;

2. Єфіменко Ольги Володимирівни — Житомирського окружного адміністративного суду;

3. Колеснікової Ірини Сергіївни — Київського окружного адміністративного суду;

4. Білика Олександра Володимировича— Голосіївського районного суд міста Києва;

5. Кошової (Чернушенко) Ольги Валентинівни— Деснянського районного суду міста Києва.

2. Розгляд матеріалів щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами:

- у зв’язку з поданням заяви про відставку:

1. Ржепецького Олександра Павловича— судді апеляційного суду Миколаївської області;

2. Дембовського Сергія Георгійовича — судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

3. Семеній Лідії Іванівни— судді апеляційного суду Сумської області.

3. Розгляд скарги представника судді Голосіївського районного суду міста Києва АНТОНОВОЇ Наталії Володимирівни – адвоката Кравця Р.Ю. на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 26 травня 2017 року № 1259/1дп/15-17 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

4. Розгляд скарги судді Канівського міськрайонного суду Черкаської області ХОРОШУН Оксани Володимирівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 11 квітня 2017 року № 775/2дп/15-17 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

5. Розгляд скарг судді Подільського районного суду міста Києва ШВИДЕНКО Вікторії Андріївни та її представника – адвоката Кравця Р.Ю. на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 31 травня 2017 року № 1336/2дп/15-17 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

6. Розгляд справи щодо несумісності стосовно судді Слов’яносербського районного суду Луганської області ПРИЗЕНКА Дмитра Олексійовича, відкритої за поданням Міністерства юстиції України.

7. Розгляд повідомлення суддів апеляційного суду Одеської області ГРИЩЕНКО Лариси Дмитрівни, ОЛІНІЧЕНКО Валентини Віталіївни, МАНДРИКА Віталія Олександровича про втручання в їх діяльність як суддів щодо здійснення правосуддя.

8. Розгляд повідомлення суддів Печерського районного суду міста Києва КАРАБАНЯ Володимира Миколайовича, ПИСАНЦЯ Віталія Анатолійовича, ЛИТВИНОВОЇ Ірини Валеріївни про втручання в їх діяльність як суддів щодо здійснення правосуддя.

9. Розгляд повідомлення судді апеляційного суду Херсонської області ПАЛЬКОВОЇ Валентини Миколаївни про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

10. Розгляд повідомлення судді Дарницького районного суду міста Києва СИЗОВОЇ Людмили Анатоліївни про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя

11. Розгляд повідомлення судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області БУРНУСУСА Олександра Олексійовича про втручання в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

12. Розгляд повідомлення суддів апеляційного суду Житомирської області БОРИСЮКА Романа Миколайовича, ГАЛАЦЕВИЧ Оксани Миколаївни, ГАНСЕЦЬКОЇ Ірини Аркадіївни, ГРИГОРУСЬ Наталі Йосипівни, ЖИЗНЄВСЬКОГО Юрія Васильовича, ЗАВ'ЯЗУНА Сергія Михайловича, КІЯНОВОЇ Світлани Валентинівни, ЛЯШУКА Володимира Володимировича, ПАВИЦЬКОЇ Тетяни Миколаївни, СЛІСАРЧУКА Ярослава Андрійовича, ТРОЯНОВСЬКОЇ Галини Сергіївни, ШЕВЧЕНКО Вікторії Юріївни, ШЕВЧУК Алли Миколаївни про втручання в їх діяльність як суддів щодо здійснення правосуддя.

13. Розгляд повідомлення судді Южноукраїнського міського суду Миколаївської області ВОЛКОВОЇ Олени Іванівни про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

14. Різне.

Закон і Бізнес