Закон і Бізнес


Заступник голови НАЗК оштрафований за корупцію


03.08.2017 14:13
6989

Заступника голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслана Радецького притягнуто до адміністративної відповідальності за корупційні правопорушення у вигляді штрафу у сумі 6 800 грн.


Як повідомляє прес-служба ГПУ, таке рішення виніс Дніпровський райсуд міста Києва, передає «Закон і Бізнес».

«Рішенням Дніпровського районного суду міста Києва 2.08.2017 Радецького Р.С. притягнуто до відповідальності за вчинення правопорушень, пов'язаних з корупцією, та накладено стягнення у вигляді штрафу в сумі 6 800 гривень», — повідомляють у Генпрокуратурі.

ГПУ забезпечувалася участь у судовому розгляді адміністративної справи відповідно до протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відносно заступника голови НАЗК за частинами 1 та 2 статті 172-7 КУпАП (неповідомлення та вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів).

Протоколи складено уповноваженим органом – Департаментом захисту економіки НПУ.

Перше судове засідання Дніпровського районного суду міста Києва у цій справі відбулося 24 липня, тоді було заслухано позицію сторін і за клопотанням адвоката Радецького допитано свідка Руслана Рябошапку.

Після цього прокуратура заявила клопотання про виклик та допит у судовому засіданні, яке відбулося 2 серпня, автора скарги до поліції на дії Р.Радецького. Цього ж дня суд виніс рішення про накладення штрафу на посадовця.

Закон і Бізнес