Закон і Бізнес


Обрано голову Комісії з питань вищого корпусу держслужби


03.08.2017 12:56
4343

Члена ВРП Тетяну Малашенкову обрано головою Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя. Крім того, у складі Комісії утворено два комітети.


Такі результати першого організаційного засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, передає «Закон і Бізнес».

Голова Комісії обирається на першому засіданні за пропозицією членів Комісії відкритим голосуванням більшістю голосів присутніх на такому засіданні членів Комісії строком на шість місяців.

За результатами голосування головою Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя обрано Малашенкову Тетяну Михайлівну.

Відповідно до пункту 20 Положення про Комісію з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Комісія на першому засіданні приймає рішення про утворення та персональний склад комітетів.

Кількість членів комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя становить 4 особи, а комітету з дисциплінарних проваджень щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя, – 5 осіб. Члени одного комітету за розпорядженням Голови Комісії можуть залучатися до участі у засіданнях іншого комітету для оперативного вирішення відповідного питання.

За результатами голосування у складі Комісії сформовано два комітети.

До персонального складу комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя увійшли: Володимир Комков, Євген Мєзєнцев,  Валерій Суховий, якого обрано секретарем комітету.

До складу комітету з дисциплінарних проваджень щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя увійшли: Тарас Лукаш, Тетяна Малашенкова, Сергій Прилипко, якого обрано секретарем комітету.

Закон і Бізнес