Закон і Бізнес


Оприлюднений порядок денний засідання РАУ у Яремче


02.08.2017 16:21
4144

Адвокати заслухають виступи керівництва щодо діяльності НААУ, а також розглянуть питання перевірки обставин видачі свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю члену ВККС Павлу Луцюку.


Такий порядок денний виїзного засідання Ради адвокатів України оприлюднила Національна асоціація адвокатів України, передає «Закон і Бізнес».

На засіданні буде представлено результати діяльності декількох робочих груп, зокрема, з підготовки змін та доповнень до Порядку обробки персональних даних у базах персональних даних; зі складення Рекомендацій для ведення адвокатського досьє; з перевірки та дослідження обставин видачі свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю Павлу Луцюку та пов’язаних з цим питань.

Також свої результати представить тимчасова комісія з напрацювання механізму забезпечення реалізації законодавчо передбаченого права адвоката на вилучення речей, документів, їх копій. Про результати перевірки діяльності органів адвокатського самоврядування м. Києва доповідатимуть члени спеціальної тимчасової комісії, створеної з цього питання.

Окрім того, члени РАУ нададуть роз`яснення про застосування окремих положень Правил адвокатської етики та з інших питань, щодо яких надійшли звернення до Ради.

Нагадаємо, засідання РАУ відбудеться у м. Яремче за адресою вул. Свободи, 363/32. Початок засідання 4 серпня о 13:00, початок реєстрації о 12:00.

Закон і Бізнес