Закон і Бізнес


Дружина в ігнорі


№30 (1328) 01.08—06.08.2017
6890

У тайванському м.Синьчжу суд ухвалив рішення на користь жінки, яка вимагала розлучення з чоловіком. Він ігнорував повідомлення в месенджері.


Чоловік протягом 6 місяців читав оповіщення дружини, але не відповідав їй. Без реакції залишилася навіть інформація про те, що вона потрапила в лікарню після ДТП. Єдиний допис чоловіка з’явився тільки через кілька тижнів після аварії: він коротко написав про собаку і отриману пошту, повідомляє ВВС News.

Жінка також поскаржилася на відсутність у благовірного стабільного заробітку і недоброзичливе ставлення його родичів. Проте саме небажання відповідати на її повідомлення стало останньою краплею, яка підштовхнула її до розлучення.

«Повідомлення в месенджері — це дуже важливий доказ. Він демонструє загальний стан шлюбу, в якому між сторонами відсутня комунікація», — погодилася суддя, котра розглядала справу.

Чоловік не з’явився на судове засідання, а також не відповів на надіслані йому повідомлення. Попри його відсутність, суддя винесла рішення про розлучення.