Закон і Бізнес


РАУ проведе виїзне засідання у Яремче


26.07.2017 10:52
3438

4-5 серпня у м. Яремче відбудеться засідання Ради адвокатів України. До порядку денного включено доповіді про діяльність НААУ, ведення ЄРАУ та стан сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» в Національній асоціації адвокатів України, на засіданні буде представлено результати діяльності декількох робочих груп, зокрема, з підготовки змін та доповнень до Порядку обробки персональних даних у базах персональних даних; зі складення Рекомендацій для ведення адвокатського досьє; з перевірки та дослідження обставин видачі свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю Павлу Луцюку та пов’язаних з цим питань.

Також свої результати представить тимчасова комісія з напрацювання механізму забезпечення реалізації законодавчо передбаченого права адвоката на вилучення речей, документів, їх копій.

Окрім того, члени РАУ нададуть роз'яснення про застосування окремих положень Правил адвокатської етики та з інших питань, щодо яких надійшли звернення до Ради.

Засідання відбудеться за адресою вул. Свободи, 363/32. Початок засідання 4 серпня о 13:00, початок реєстрації о 12:00.

Закон і Бізнес