Закон і Бізнес


Прокурорів тепер відбиратиме кваліфікаційно-дисциплінарна комісія


15.06.2017 14:23
21582

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів розпочала свою роботу. Тепер керівники прокуратур усіх рівнів зобов’язані надсилати до неї відомості про наявні вакансії.


Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури, передає «Закон і Бізнес».

«7 червня 2017 року на засіданні членів КДКП ухвалено рішення про початок роботи Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів в порядку та згідно з компетенцією, визначеною Законом України «Про прокуратуру» та Положенням про порядок роботи Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів, прийнятим всеукраїнською конференцією прокурорів 27 квітня 2017 року», — говориться у повідомлені.

Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів як юридичну особу зареєстровано за адресою: вул. Мельникова, 81-б, м. Київ, 04050.

Згідно закону, керівники органів прокуратури усіх рівнів зобов’язані інформувати кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів про всі наявні вакантні та тимчасово вакантні посади у підпорядкованих органах прокуратури з метою забезпечення належного кадрового добору прокурорів на конкурсних засадах.

Відомості про наявні вакансії керівники прокуратур усіх рівнів зобов’язані надсилати до КДКП  упродовж 10 днів з моменту офіційного оприлюднення інформації про початок її роботи.

Закон і Бізнес