Закон і Бізнес


З 17 листопада у ВРКА буде новий голова, — НААУ


13.06.2017 11:53
3049

Секретар Вищої ревізійної комісії адвокатури Максим Болдін з 17 листопада цього року приступить до обов'язків голови комісії. Під його головуванням у ВРКА працюватимуть ще 14 осіб.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» в Національній асоціації адвокатів України, таке рішення було прийняте під час звітно-виборного з'їзду. Інших кандидатур з'їзд не запропонував.

Також було затверджено кількісний склад Вищої ревізійної комісії адвокатури — 15 осіб включно з головою комісії. Повноваження 6 чинних членів ВРКА завершуються 20 листопада 2019 року. Таким чином, з'їздом було обрано ще 8 адвокатів до складу цього органу.

Крім того, Положення про ВРКА було прийнято в новій редакції, і таємного голосування за членів комісії у ньому вже не передбачене. Таким чином, нові члени ВРКА обиралися відкритим голосуванням.

Як раніше повідомлялося, звітно-виборний з'їзд адвокатів України ухвалив низку резолюцій, які стосуються статуту НААУ, Правил адвокатської етики, положень про РАУ та ВКДКА. Також з'їзд звернувся до Президента з приводу неприпустимості наступу на адвокатуру.

Закон і Бізнес